miercuri, 24 septembrie 2008

... radio UNISON - vaslui ...

... nu de mult ... am niste virusi in calculator ... cu care ma tot chinui ... virusi de care nu pot scapa in nici un fel ...
... virusii astia ... imi deschid pagina web a unui joc on`line ... imi restarteaza din cand in cand calculatorul ... nu vad paginile web in intregime ... nu mai pot da format la calculator ... nu ma mai lasa sa instalez sunetul ... si imi fac multi multi draci !
... mai mult ca sigur ... va intrebati ce treaba au virusii mei cu radio unison ...
Poi uite ca au !!!
... din cauza virusilor eu nu mai am sunet ... asa ca din obisnuinta de a auzi muzica atunci cand sunt in fata calculatorului ... am luat aparatu` de radio ... l`am sters de praf ... l`am pus pe 107,2 ... si i`am dat sa cante !
... poate pare ca problema mea s`a rezolvat ... dar nu e deloc asa ...
... chiar cu vreo 15 minute inainte sa scriu ... mi`am dat seama ... ca ceva s`a intamplat cu postu` de radio ... se auzeau 2 melodii simultan ...
... DE CE ???
... exista vreo problema tehnica ?
... de la mine nu e ...
... de ce doar noaptea ? - pentru ca si noaptea trecuta s`a intamplat la fel ...
... sa fie oare vre`un radio pirat ... care ... intra peste unison ?
... sunt singuru` care a remarcat problema asta ?
... sunt singura persoana din vaslui care mai asculta acest post de radio ???


... voi trimite un mail ... celor de la radio unison - vaslui ... referitor la problema asta ... daca mi se va raspunde ... pe mail ... voi posta aici ... sau ... de ce nu ... poate cineva de la radio ... va lasa personal un comentariu ... spunandu`ne ce s`a intamplat ...

... inca o intrebare adresata celor de la radio unison ... mai aveti emisiunea " vineri noaptea nu imi e somn ? " ... o ascultam cu mult drag ... si ... mi`ar place sa ... o reascult ...

12 comentarii:

  1. cat mai ascultam unison-ul acum cativa ani buni...vremuri frumoase si intradevar placute...din pakte drace nu mai exista emisiunea"vineri noaptea nu mi-e somn"dar cu toate astea e un radio placut urechii...parerea mea..

    RăspundețiȘtergere
  2. ... na ca cei de la unison ... au dormit azinoapte ... dar nu si astazi ... asta pentru ca mi`au trimis mail ...

    " Salut!Multumim pentru ca ne-ai atras atentia asupra unui fapt despre care nu stiam...din pacate.De vina nu este niciun alt post de radio ci "factorul uman" din bucataria noastra.Deh...tehnica asta...Pe scurt,din "greseala" au fost pornite doua player-e in acelasi timp, lucru care sper sa nu se mai intample.Daca mai observi ceva in neregula foloseshte cu incredere aceasta adresa de e-mail. Multumesc inca o data si o zi buna! Gabi Oprita "

    RăspundețiȘtergere
  3. pare rupt articolul tau..credeam ca vad o continuare, cand am vazut punctul m-am blocat. nu mi se pare k are prea multa esenta in stadiul in care e. te puteai lega cu multe de intrebarea de care ai pus-o..dak mai asculta cineva radio. sunt multe chestii de care suntem nostalgici si ar fi fost dragut sa le mai reuneasca cineva intr-un articol..dar ma rog asta e doar umila mea parere

    RăspundețiȘtergere
  4. Te asigur Zurly ca inca se mai asculta radio doar ca cei care asculta Europa FM , Kiss FM ,Unisonu' sunt in general de varsta a-II-a ,pentru ca tinerii au acum PC , internet. Daca ai observat Youtube-ul devine un fel de TV ,parerea mea ca in cativa ani il va inlocui pe deplin daca baga si posibilitatea de a posta filme.
    Sa ne intoarcem la radio... eu inca mai ascult radio-uri romanesti knd merg cu masina si sunt satul de CD-urile mele sau knd merg cu tata. Dar acasa ascult radio straine (mai mult franceze) cum ar fi toane.com , maxxima.org , armageddonfm.net , etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. narkiss nu tre sa fie neaparat varsta a 2..si eu mai ascult radio..dar vorbeam de un anumit farmec al unor ani kre s-au dus..intelegi?

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca ii tin partea lui ahmed....
    Te rog citeste inca odata comentariul meu si observa acel "in general"...sau observa ca am zis si eu ca ascult radio...
    ...prea multa bataie de cap...
    Nici nu ai citit bine commentul meu si deja esti impotriva me... [no offence && no comment]

    RăspundețiȘtergere
  7. nu eram impotriva ta, te lamuream...ce ma enerveaza k atunci knd o persoana citeste ceva poate interpreta oricum, pt k nu se cunoaste intonatia cu kre am vb..ma rog trecand peste...nici tu nu ai fost atent la commentul me..am zis k s-ar fi putut vb de mult mai multe kestii kre acuma s-au pierdut in anii trecuti..acuma intelegi?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu caut contradictii ,n-as vrea sa te ofenseze cuvintele mele... nu vreu sa-ti zic ce am de zis pe un comment pentru ca e "offtopic"

    Pentru a avea o anumita intonatie intr-o fraza, tre' sa folosesti anumite semne de punctuatie...

    Nu am citit gresit commentul tau daor ca eu m-am referit la intrebarea " dak mai asculta cineva radio ".

    Si apropo de nostalgie ... in cei 4 ani de camin(gradinita) in fiecare dimineatza ma trezeam cu Europe - The Final Countdown pe Unison. Nu stiu daca si acum dimineatza knd isi incep programul il incep la fel...dar in mintea mea melodita trezeste copilu din mine;)

    RăspundețiȘtergere
  9. stiu k anul trecut a fost un reportaj pe antena 1 parca. vorbeau despre sucul brifcor, eugeniile vechi de braila, masinuta lastun si chiar imi adusese aminte de bomboanele cu calciu la 50 lei..le mai tineti minte? chiar am mancat zilele trecute o guma stress, si alea erau populare..nu mai au nimic de a face cu gustul acru care le-a facut celebre..si cam atata:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut, eu am lucrat o buna bucata de timp la radio Unison, intre 2000 si 2002. Asta pe cand eram in liceu... Ma bucur sa aud ca inca mai sunt oameni care asculta radio-ula asta. Ma bucur si mai mult sa aud ca Gabi Oprita (aka Radu Popa) inca mai lureaza acolo. Bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma incanta acest post:) Te anunt ca Radio Unison(si Televiziunea Vaslui) se va relansa sub un alt nume, cu programe de calitate, cu muzica buna:) si atunci vei asculta cu si mai mare placere pentru ca Unisonul este postul radio cu care am crescut toti din Vaslui.
    P.S pentru Marius Turbatu: Si eu am lucrat la Unison vreo 2-3 ani al rand: o experienta faina;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut! Sunt un vasluian ce acum locuieste in Madrid. Mereu ascult radio dar din pacate doar posturile nationale romanesti pt k radio local nu stiu cum sa fac sa-l gasesc pe winap pt k nu-s tare cu calculatoarele. astept un raspuns de la voi si va multumesc

    RăspundețiȘtergere

Comentariile Inscrise cu ANONIM vor fi sterse !