marți, 25 noiembrie 2008

Narkiss : un bal muncitoresc

Text scris de "Narkiss" :

Daaa... nu cu prea mare tam-tam s-a facut promovarea Balului Muncitoresc 2008 ...bal care a unit o liga si o asociatie , Liga Studentilor Electronisti Ieseni si respectiv Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni.
Dar sa trecem la subiect...balul a avut loc in club Skye un club respectat cu un mare prestigiu,iar pe deasupra au venit Conector si Vama. Sa incepem cu inceputul care este inceputul (cum bine zicea o prietena de-a mea)...pe anunturi era scris destul de marishor ca sa fim la ora 7 30 la club pentru a prinde mult doritele cartele cu numar de la Orange de 4 euro...dar pentru ca asteptarea sa fie mai incitanta abia la ora 8 s-au deschis usile si lumea (ca turma de oi) se imbulzea sa intre inaintea celorlalti ca sa prina o cartelutza...un loc'sor bun de a privi balul iar altii loc la toaleta(:)) ca de... era frig afara si tevile au inghetat,iar knd au intrat la caldurica....stiti ce vreau sa zic). Bun balul propriu-zis...lupta "acerba" intre concurenti a lasat de dorit mai mult decat m-am asteptat, adica perechile nu dansau de parca ar fi facut vre-o repetitie ceva...sau macar sa fi facut cunostinta inainte de a intra pe scena la dans toti la pamant in afara de baiatul de la perechea nr.2 care se chinuia sa o invete pe coechipiera lui sa danseze cat de cat acolo, la creativitate au fost mai originali dar cei mai cei a fost perechea nr.6 -"cu politista sexy"-,iar in rest a fost prea penibil sa-mi aduc aminte] ,cred ca balul de la Procopiu a avut perechi mult mai prestante.....astea fiind criticele.....

Concertele celor de la Conector si Vama au fost superbe.... Conector a incercat sa destinda publicul [care "se uitau ca viteii la poarta noua" scuze de expresie] sa-i adune in jurul lui....sa determine fetele sa danseze ...sa se distreze (caci pana la urma despre asta era vorba)...si sa dedice cate o melodie deferitelor clase de fete din sala. In schimb Vama chiar a facut show...unul din cele mai bune "in doors" as putea spune (ve-ti spune ca sunt roaker ca nuj ce...sincer I don't care) consider ca punctul culminant a fost solo-ul pianistului care la un moment dat nu mai avea parti ale corpului cu care sa loveasca clapele...si partida de amor dintre Tudor Chirila si chitaristul cu care de 8 ani cantau impreuna. Melodia "Hotel Cismigiu" chiar a fost simtita de toti spectatorii la unison...dar fiind faptul ca ale noastre camine lasa de dorit (cei drept nu toate...doar o parte).

Despre "after party" nu va pot spune mare lucru, pentru ca sincer ma durea capul de la aerul rece care venea din aerotermele alea...dar din ce am auzit de la prieteni ...s-au pus aceleasi mult uzate melodii ca in orice seara normala.
Astept pareri si lamuriri depre bal...

Un comentariu:

Comentariile Inscrise cu ANONIM vor fi sterse !